Dit jaar vieren we onze vijfde verjaardag. Op ons jubileumfeest nodigden we al onze gezinnen, verenigingen, partners en niet te vergeten onze assistentiehonden uit voor een dag vol vreugde en verbondenheid. 

Onze viering begon met een wandeling in het prachtige park van provinciaal domein De Gavers. Onder een stralende zon genoten we van de frisse lucht, terwijl we de banden tussen onze gezinnen versterkten. 

Na de wandeling konden onze moederdieren en hun nakomelingen, de trouwe assistentiehonden, naar hartenlust vrij spelen. ’s Avonds hield onze voorzitter een inspirerende speech waarin hij de groei en prestaties van onze vereniging benadrukte. We genoten van de aanwezigheid van de verschillende opleidingsscholen waarmee we samenwerken. Deze scholen spelen een cruciale rol in het opvoeden en trainen van onze assistentiehonden. Het was een kans voor ons om elkaar nog beter te leren kennen, ervaringen te delen en onze samenwerking verder te versterken.

Terwijl we terugkijken op de afgelopen vijf jaar, kijken we ook vol verwachting uit naar de komende vijf jaar. Onze vereniging zal blijven groeien, innoveren en bijdragen aan het welzijn van assistentiehonden en hun gezinnen. We zijn vastbesloten om ons werk voort te zetten en nog meer levens te veranderen.

Ook jij kan een steentje bijdragen aan ons doel!

Wordt lid bij onze verenging door een maandelijkse doorlopende opdracht te geven aan je bank met een bedrag naar keuze aan, op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken en blijft u gemakkelijk lid bij onze vereniging!

Op de rekening van Purpose Dogs – BE95 7340 4520 6958

Mededeling: DLO lidgeld

Uiteraard kan u uw doorlopende opdracht ieder moment intrekken! 

Cresta Social Messenger
DOE EEN GIFT