De weg van puppy tot assistentiehond is lang (>2 jaar) en vergt een aanzienlijke investering van tijd, geld en inspanningen. Omdat assistentiehonden een enorme verantwoordelijkheid hebben, moeten ze aan strenge kwaliteitscriteria voldoen. Zo worden onze honden medisch en gedragsmatig grondig gescreend.

Wat zijn de resultaten nu? Al twee jaar op rij zien we een duidelijk verschil tussen het slaagpercentage van onze honden en de honden die niet door ons gefokt worden. Hoe duidelijk? Wel, het slaagpercentage van de honden van Purpose dogs ligt 23% hoger!  

Zeer veelbelovende resultaten dus, zeker gezien het feit dat deze resultaten behaald zijn door de honden die gefokt zijn door een organisatie in de eerste twee jaar van haar bestaan.

  • Jada: Blitz, Boya & Buddy
  • Nova: Cara, Coca, Chanel, Chicco & Coco
  • Canelle: Cartouche, Cawla, Cherry, Calvin, Clooney & Choco
Cresta Social Messenger
DOE EEN GIFT