Vrijwilligers zijn een essentieel onderdeel van onze vereniging. Van gastgezin tot ondersteuning van onze dagdagelijkse activiteiten, er zijn vele mogelijkheden om betrokken te raken bij onze zo belangrijke en levensveranderende missie.

Hieronder vind je alvast enkele vacatures voor vrijwilligers :

Gastgezin
Niet alleen het hart op de juiste plaats hebben maar ook wat tijd en ruimte in je gezin, en het feit dat je de hond niet hoeft af te staan na het kweekprogramma doen de meeste mensen kiezen om gastgezin voor Purpose Dogs te worden. Zolang het kweekprogramma duurt, zorgt de vereniging voor voeding en medische kosten van de hond. Twijfels of je het goed doet? Geen nood, een goede opvolging aan huis vanuit onze vereniging is gegarandeerd.
Wil je graag één van onze 3 soorten gastgezinnen voor onze kweekdieren worden? Neem dan een kijkje op gastgezin en ontdek de mogelijkheden. Vragen of wil je je graag aanmelden, mail dan naar info@purpose-dogs.be .

Opvolging gastgezinnen kweekteven regio Oost-Vlaanderen en Limburg
Ter ondersteuning van onze afdeling breeding zijn we op zoek naar mensen die graag omgaan met honden maar ook voldoende communicatief en empathisch ingesteld zijn om onze gastgezinnen van kweekteven aan huis te bezoeken en de administratieve opvolging hiervan te doen.
Draag je onze missie een warm hart toe, heb je eigen vervoer en woon je in de regio Oost-Vlaanderen of Limburg, neem dan zeker contact met ons op via info@purpose-dogs.be .

Marketing en communicatie talent
Zin om je uit te leven met jouw communicatie en marketing skills binnen onze vereniging? Met wat vrije tijd en de juiste drive kom je terecht in een warm en hecht team van gepassioneerde medewerkers die je dankbaar zullen zijn voor je steun en bijdrage. Wil je op deze manier graag meewerken aan de uitbouw van onze vereniging? Mail dan naar info@purpose-dogs.be .

Hondenvervoer
Heb je een passie voor zowel honden als voor autorijden ? Beschik je over een auto en enkele vrije dagen per week of per maand, dan ben je alvast geknipt voor deze uitdaging binnen onze vereniging. Zie je het zitten om na oproeping honden te vervoeren van punt A naar punt B binnen België maar eventueel ook over de landsgrenzen heen? Voor meer info en onze voorwaarden gewoon een mailtje sturen naar info@purpose-dogs.be .

Dogsitter matterniteitsgastgezin regio Oost-Vlaanderen en Limburg
Ben je een hondenliefhebber met eigen vervoer, heb je een hands-on mentaliteit en ben je niet bang om je handen vuil te maken, dan kom je zeker in aanmerking om onze dogsittersclub te vervoegen. Om onze materniteitsgastgezinnen te ondersteunen in hun toch niet te onderschatte taak, zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers die geregeld tijd kunnen vrijmaken om bij te springen bij de verzorging van een nest en om te dogsitten. Kom je graag in aanraking met honden en vooral met puppies tussen 1 tot 8 weken, neem dan als de bliksem contact met ons op via info@purpose-dogs.be .

IT medewerker
Wil je graag je IT-ei leggen binnen een non-profit organisatie en draag je onze missie een warm hart toe? Websites, social media en andere communicatie kanalen zijn je niet vreemd? Dan ben jij zeker de persoon die wij zoeken om onze IT afdeling te versterken. Nieuwsgierig? Neem zeker contact met ons op via info@purpose-dogs.be .

Spontane sollicitatie
Vind je je ding niet tussen de door ons voorgestelde vacatures maar wil je op een andere manier toch graag je bijdrage leveren aan onze vereniging? Aarzel niet en neem zeker contact met ons op via info@purpose-dogs.be

Heb je vragen of wil je je aanmelden, stuur dan een mailtje naar info@purpose-dogs.be. Je hoort dan snel van ons. 

Cresta Social Messenger
DOE EEN GIFT