Puppycam

Met zeer veel trots stellen we ons eerste nest voor. Starling, een zwarte labrador uitgeleend door Guiding Eyes for the blind, is bij Purpose Dogs in huislijke kring bevallen van 7 gezonde puppies.

Nu de puppies uit de gevarenzone zijn, willen onze vreugde delen door de beelden van de nestcam voor een tijdje live te streamen op deze pagina.

De 7 blonde puppies werden op 10 juli 2018 geboren. De 2 teefjes en 5 reutjes blaken van gezondheid en worden zeer goed verzorgd en gezoogd door hun moeder Starling. Op het moment van het openen van deze live stream zijn ze al ongeveer 10 dagen oud. Een ideale leeftijd om met jullie te delen. Meer en meer zintuigen zijn nu voldoende ontwikkeld en de ontdekking van de wereld kan beginnen. De oogjes gaan langzaam open, de geur en het gehoor komen op gang, kruipen wordt stappen.

De nestcam zal niet constant  live gestreamd worden, dit wegens technische,  privacy en verzorgingsredenen.

We proberen de beelden tussen 18u en 22u openbaar te stellen. Mocht er om de één of andere reden toch geen live stream beschikbaar zijn, niet getreurd, kom dan wat later nog eens kijken.

Dit project kon mede dankzij onze sponsor Ecuphar mogelijk gemaakt worden en we willen hen via deze weg nogmaals bedanken hiervoor.

Cresta Social Messenger
DOE EEN GIFT