Proficiat Amuse

Voor Amuse’s nestje konden we rekenen op de steun van Guide Dog School Finland. Zij bezorgden ons diepgevroren zaad van Juki, een blonde labrador. Op 21 september beviel Amuse van 8 gezonde pups: 5 teefjes en 3 reutjes. Proficiat aan Amuse en haar liefdevolle familie die deze bevalling begeleidde als echte professionals. 

Welkom Gipsy!

Onze internationale samenwerking wierp zijn vruchten weer af. We ontvingen van CESECAH een reutje van 15 weken oud. Hij zal opgevoed en getraind worden door één van onze partners Vrienden der Blinden. Als Gipsy slaagt in zijn training wordt hij later een blindengeleidehond. Indien hij ook genetisch geschikt is, zal hij ons en andere organisaties van nieuwe generaties assistentiehonden voorzien. Heel veel succes Gipsy! 

Muse’s laatste nestje

Op de laatste dag van september beviel Muse van haar laatste nestje. Bij de familie Pietermans werden er 4 gezonde pupjes geboren. Coco, zoon van Nova, werkt als blindengeleidehond en werd trotste vader van dit nest. Hij werd opgeleid bij Entrevues in Luik.

Nova’s pups vliegen uit

Dit is Denim, hij is 8 weken en mag vertrekken naar Les Amis des Aveugles
Dit is Drew, zij is 8 weken en vertrekt naar Dyadis.

Gefeliciteerd Arte, zoon van Starling

Purpose Dogs is verheugd om aan te kondigen dat de eerste hond van ons kweekprogramma start aan zijn professionele carrière. Arte (Racham) zoon van Starling werd een maandje geleden afgeleverd aan zijn nieuw baasje. Hij zal het leven van een blinde persoon de komende jaren begeleiden. 🦮 Hij werd opgeleid door Vrienden der Blinden – Koksijde. Veel succes met je nieuwe carrière Arte (Racham) 

Ook Jada start aan haar tweede nestje

Jada schonk op 5 april 2020 het leven aan 7 gezonde puppy’s. Moeder en pups stellen het uitermate goed.
Door de Corona crisis werd besloten om Jada voor de bevalling over te brengen naar een ander materniteitsgezin teneinde het reguliere gastgezin te beschermen en te ontlasten gezien hulp van buitenaf momenteel onmogelijk is door de veiligheidsmaatregelen.

Muse pups afleveren in Corona tijden

Tijdens de Corona crisis werd dankzij de steun en akkoord van de overheid beslist dat Purpose Dogs de pups zelf tot bij ieder gastgezin mag brengen mits inachtneming van de veiligheidsmaatregelen.
Bedankt gastgezin van Muse voor de goede zorgen in deze moeilijke tijden!
Demi mag naar Entrevues
Droopy vindt zijn geluk bij Canisha
Dolce mag naar Scale Dogs
Dior komt terecht bij Les Amis Des Aveugles
Dimas maakt het gastgezin van Hachiko erg blij.

Volg ons op Sociale Media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Cresta Social Messenger
DOE EEN GIFT