Om onze honden een goede thuis te bezorgen zijn we steeds op zoek naar gastgezinnen die in staan voor de dagelijkse verzorging, huisvesting en opvoeding van onze honden. Hiervoor zijn we opzoek naar drie verschillende types gastgezinnen.

Types gastgezin

  • Het allround gastgezin: permanente huisvesting van de fokdieren, zowel drachtig als niet-drachtig en, na bevalling, van de pups tot zij naar de verenigingen gaan.
  • Het materniteitsgastgezin: speciale gastgezinnen waar drachtige teven gedurende het laatste deel van hun dracht worden gehuisvest tot het ogenblik dat de pups geplaatst bij de verschillende verenigingen. Daarna gaat de teef terug naar het huisvestingsgastgezin.
  • Het huisvestingsgastgezin: het gastgezin dat fokdieren huisvest enkel indien ze niet-drachtig zijn en gedurende de eerste periode van de dracht (tot de dracht diagnostisch bevestigd is).

Gastgezin worden

Gastgezin worden voor een hond is een unieke ervaring. Het gezin zorgt voor een stabiele thuissituatie, waardoor de hond kan opgroeien tot een sociale, gehoorzame en zelfzekere hond.

Via onderstaand formulier kan je je opgeven om een gastgezin te worden. Vervolgens nemen we contact met u voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt uitgelegd wat er van u verwacht wordt en wat u van ons kan verwachten. U kan via deze link reeds bijkomende informatie terugvinden.

Naam(Required)
Adres(Required)

Ik ben geïnteresseerd om gastgezin te worden

Ik wil graag meer informatie ontvangen over volgende type(s) van gastgezin.
Type(Required)
Privacy

Purpose Dogs vzw verzamelt deze persoonsgegevens voor het registreren van uw interesse in onze organisatie en eventueel lidmaatschap. De ingevulde gegevens worden in geen geval doorgegeven aan derden. Deze gegevens worden bijgehouden zoals beschreven in de privacyverklaring. Indien u uw persoonsgegevens wil wijzigen of laten verwijderen kan u terecht op het hierboven vermelde adres.

Cresta Social Messenger
DOE EEN GIFT